0

Vertrektijden per halte

Het zou heel erg handig zijn om vertrektijden per halte te kunnen zien. Hierbij zou je dan ook de vertragingen moeten kunnen zien.

Voeg een optie toe om alle vertrektijden (inclusief vertragingen) te zien per halte, en dan voor de eerste twee uur. Als je deze optie gebruikt, moet eerst gezocht kunnen worden op een halte. Daarna moet - indien van toepassing - gevraagd worden welke richting (veel haltes hebben twee richtingen), die als keuze getoond moet worden (en niet zelf de richting handmatig moet intypen).

Op basis van die gegevens moet dan - van alle buslijnen die bij deze halte stoppen - de actuele vertrektijd te zien zijn. Deze lijst moet gesorteerd zijn op officiële vertrektijd. Daarbij dan apart vermelden wat de vertraging is: "+ zoveel min" in het rood is vertraging, en "- zoveel min" in het groen voor te vroege tijd. Deze vertraging moet 3 of 4 keer per minuut bijgewerkt worden.

Vervolgens moet je in een detailschermpje kunnen zien wat de vertrektijden zijn van de resterende haltes op de route, zodat je een indicatie hebt hoe laat de bus op jouw uitstaphalte aankomt c.q. vertrekt.

0 comments

Please sign in to leave a comment.