Persoonlijk contactvinden wij vanzelfsprekend
2928

Altijd Vrij Twente

Ons aanbod
Bijna dagelijks met de bus en/of trein naar werk of school? Dan is Altijd Vrij Twente een uitkomst. Met Altijd Vrij Twente reist u voor een vast bedrag  onbeperkt  in heel Twente.

Altijd Vrij Twente is een OV-chipkaart abonnement waarmee u onbeperkt reist in het Twents gebied tegen een vast bedrag met alle Twents bussen en als u het bus & trein abonnement heeft ook met de Twents treinen. 

Voor wie
Dit abonnement is geschikt voor scholieren vanaf 12 jaar en voor volwassenen die (bijna) dagelijks in Twente reizen. Ook is Altijd Vrij Twente zeer geschikt voor mensen die op verschillende trajecten in Twente  reizen.

Tarief en bestellen

Altijd Vrij Twente Bus 
€ 135,- per maand, bestel hier.
€ 1.350,- per jaar u krijgt dan 2 maanden gratis, bestel hier.

Altijd Vrij Twente Bus & Trein
€ 175,- per maand, bestel hier.
€ 1.750,- per jaar u krijgt dan 2 maanden gratis, bestel hier.

Geldigheid

  • Altijd Vrij Twente Bus is te gebruiken op alle Twents (buurt)bussen en met Altijd Vrij Twente Bus & Trein kunt u ook reizen met de Twents trein. Zowel tijdens spits- als daluren.
  • Altijd Vrij Twents Bus & Trein is niet geldig bij de NS en op de lijn  Enschede - Glanerbrug en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere (regionale) producten.

Aanvullende informatie

  • U heeft een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken.
  • Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen. Soms hebt u recht op geld terug als u uw Altijd Vrij Twente abonnement opzegt.
  • Wilt u geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.
Geen antwoord op uw vraag? Stel ons uw vraag.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.