2928

KeoBike probeeractie

Tijdelijk

Je kunt nu tijdelijk de KeoBike proberen via de KeoBike probeeractie.

Tot en met 30 april 2018 kunnen Syntus abonnementhouders in Utrecht en Gelderland gratis gebruik maken van de KeoBike. Reizigers die geen Syntus abonnement hebben, betalen in deze actieperiode eenmalig slechts 3 euro om van de KeoBike gebruik te maken. Er is geen limiet aan hoe vaak men in deze actieperiode gebruik kan maken van de KeoBike, als de fiets elke avond voor 23.59 uur maar weer terug is in  een van de carrousels.

Ga naar www.keolis.nl/keobike voor alle informatie en meld je aan.

Actievoorwaarden probeeractie KeoBike:

• Deze actie is alleen geldig op de KeoBikes in Utrecht en Gelderland.
• Deze actie loopt tot en met 30 april 2018.
• De KeoBike moet dezelfde dag voor 23.59 uur weer terug worden geplaatst in een van de KeoBike-carrousels (dit hoeft niet dezelfde carrousel te zijn als waar je hem hebt opgehaald).
• Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
• Door deelname aan deze actie geef je Syntus toestemming om je a.d.v. deze actie een enquête te sturen.
• Na aanmelding wordt er voor jou een gebruikersaccount aangemaakt op het Mobilock platform. Je ontvangt binnen 2 werkdagen (na betaling, indien je geen Syntus abonnement hebt) een mail van Syntus met daarin een korte uitleg over hoe jij de app kunt downloaden en hoe je met jouw gebruikersaccount kunt inloggen in deze app. Na het volgen van deze stappen maak je tot en met 30 april 2018 zo vaak als je wilt gebruik van de KeoBike.
• Door deelname geeft je toestemming dat jouw e-mailadres wordt gedeeld met een partner van Syntus:  Mobilock. Jouw e-mailadres wordt alleen door Mobilock gebruikt voor deze probeeractie om te zorgen dat je d.m.v. de app het fietsslot kan openen.
• De algemene voorwaarden van Syntus zijn van toepassing op deze actie.
• De actie is onder voorbehoud van typ- en spelfouten.