2928

Hoe kan ik gebruik maken van de KeoBike?

We hebben nu een tijdelijke probeeractie: Syntus abonnementhouders kunnen t/m 29 december 2017 de KeoBike gratis gebruiken. Geen Syntus abonnement? Geen probleem! Je betaalt t/m 29 december 2017 eenmalig slechts 3 euro om de KeoBike tijdens deze probeeractie zo vaak als je wilt te gebruiken. Om gebruik van de KeoBike probeeractie te kunnen maken kan je je hier aanmelden. Na het aanmelden ontvang je binnen 2 werkdagen een mail met daarin een gebruikersnaam en verdere uitleg over de KeoBike.

Vervolgens zie je d.m.v. de KeoBike app waar de dichtstbijzijnde KeoBike staat. In de app kan je tot een half uur van te voren een KeoBike reserveren. De gekozen fiets blijft dan een half uur lang voor jou gereserveerd. Eenmaal bij de fiets aangekomen, open je het slot met de KeoBike app op je smartphone (dit kan enkele seconden duren). De fiets is tot 23.59 uur die dag te gebruiken.

Tijdens de huurperiode kan je de fiets natuurlijk gewoon op slot zetten (met de KeoBike app) en weer ontgrendelen (met de KeoBike app) om verder te fietsen. Dit hoeft niet per se bij een KeoBike locatie (carrousel) te zijn. Als je klaar bent met het gebruiken van de KeoBike, zet hem dan weer terug in een van de carrousels en meld je hem d.m.v. de KeoBike app af. Zo staat de fiets weer klaar voor de volgende gebruiker.

Bekijk hier de voorwaarden van de KeoBike probeeractie.