2928

Reis- en huisregels Keolis Nederland

Gewoon aangenaam reizen met Keolis Nederland

Wij vinden het logisch dat onze gasten comfortabel, zorgeloos en veilig kunnen reizen. Wij doen onze uiterste best om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Om gewoon prettig met ons te kunnen reizen zijn er de Keolis Nederland reis- en huisregels. Deze regels zijn zichtbaar in onze bussen en treinen en gelden voor al onze gasten. Klik hier voor onze reis- en huisregels.

Keolis Nederland hanteert de "Algemene voorwaarden stads- en streekvervoer". De reis- en huisregels van Keolis Nederland zijn daar een aanvulling op. Voor de "Algemene voorwaarden stads- en streekvervoer", klik hier.

Syntus is een service van Keolis Nederland