Persoonlijk contactvinden wij vanzelfsprekend
2928

Lichamelijke beperking

Wij bieden onze gasten graag logisch openbaar vervoer. Ook onze reizigers die een lichamelijke beperking hebben. In de meeste bussen zijn voorzieningen aanwezig voor rolstoelgebruikers. Zo is er een speciale rolstoelplaats, is er voor de in- en uitstap de beschikking over een (automatische) rolstoelplank, hangen er speciale spiegels voor het contact met de buschauffeur en is er een extra stopknop aangebracht. Wilt u weten of de bus op een bepaald traject rolstoeltoegankelijk is? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Toegankelijkheid gaat echter verder dan alleen rolstoelplekken. Syntus heeft goed leesbare informatieschermen en een speciaal geselecteerde omroepstem die zowel voor blinden als slechthorenden duidelijk is. Onze chauffeurs zijn uw gastheer/-vrouw en helpen u graag.

Stationsvoorzieningen

Op veel stations, perrons en in de treinen vindt u tevens speciale voorzieningen. Onze treinen hebben allemaal een vloer die op dezelfde hoogte ligt als de perrons. Dat maakt de trein goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoelgebruikers. Tevens zijn op een aantal stations verrijdbare bruggen aanwezig om zwaardere rolstoelen gemakkelijk in de trein te rijden.

Keurmerk Drempelvrij

Onze website heeft het keurmerk 'drempelvrij' en is daarmee geschikt voor onze gasten die reizen met een beperking.

Geen antwoord op uw vraag? Stel ons uw vraag.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.