Sparen met Syntus Punten

Heeft u de Syntus app op uw telefoon staan en reist u met Syntus op het treintraject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal buiten de spits, dan spaart u gratis punten. Deze punten zijn via de Syntus app in te wisselen voor producten, diensten en interessante kortingen bij diverse (regionale) bedrijven en instellingen.

Punten

Onderdeel van de Syntus app is de handige reisplanner die u inzicht geeft in uw persoonlijke reistraject en een advies over het tijdstip waarop u het beste kunt reizen (afhankelijk van de verwachte drukte). Tijdens het plannen van uw reis ziet u meteen hoeveel punten uw reis oplevert. Bijna direct nadat Syntus heeft gedetecteerd dat u een reistraject heeft afgerond, worden de Syntus Punten bijgeschreven. De knop Syntus Punten in de app geeft een overzicht van de door u gespaarde punten.

Spitstijden

Op dit moment spaart u per treinreis 100 punten bij alle reizen van maandag tot en met vrijdag voor 06.30 uur en na 09.00 uur. De hele reis dient buiten de spits te hebben plaatsgevonden.

Traject

Syntus Punten is actief op het treintraject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal.

iBeacons

Het traject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal is inmiddels voorzien van een netwerk van zogeheten ‘iBeacons’. Dit zijn kleine draadloze zendertjes die in combinatie met de Syntus app en een 'low-energy' Bluetooth-signaal uw reis automatisch registreren.