2928

De Keolis App

Kent u de Keolis App al? Keolis heeft hierop verschillende tickets en abonnementen te koop. Hiermee kunt u reizen met uw telefoon en heeft u altijd uw vervoerbewijs binnen handbereik.

• Snel geregeld
  • Direct reizen
  • Geen zichtkaart en OV-chipkaart meer nodig
  • Nooit meer zonder een abonnement
  • Makkelijk inloggen met uw MijnSyntus inloggegevens

Reist u buiten de spits op het treintraject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal, dan kunt u ook nog Syntus Punten sparen. Deze punten zijn via de Keolis App in te wisselen voor producten, diensten en interessante kortingen bij diverse (regionale) bedrijven en instellingen.