2928

Alternatieven voor contant geld

Voor de grootste groep reizigers is het verdwijnen van contant geld vanaf 24 juni 2018 in de bus geen punt. Bijna iedereen betaalt al (contactloos) met PIN. Voor de kleine groep reizigers zonder pinpas treffen we extra maatregelen en bieden we vanaf het moment dat er niet meer contant betaald kan worden alternatieven. Zo kunnen zij voorafgaand aan de reis een ticket kopen bij één van onze verkooppunten. Daarnaast kunnen reizigers uiteraard ook een OV-chipkaart aanschaffen of Syntus app gebruiken.

Bij deze winkels kun je wel contant betalen:

Voorverkooppunten Syntus Gelderland
Voorverkooppunten Syntus Overijssel
Voorverkooppunten Twents