2928

Waarom kun je niet meer contant geld betalen?

Vanaf 24 juni kan er niet meer met contant geld betaald worden in de bussen van Syntus Gelderland, Syntus Overijssel en Twents. Op korte termijn zal Syntus Utrecht ook hiertoe overgaan. Dat doen we om de veiligheid in de bus te vergroten voor onze medewerkers en reizigers. Daarnaast zijn de nieuwe betaalvormen (zoals PIN en creditcard) sneller en efficiënter. Er hoeft bijvoorbeeld geen geld meer gewisseld te worden.